Előkészítés: A padlizsánt és a cukkínit megmossuk, hámozatlanul kisebb kockákra vágjuk. A padlizsánt fél órára besózzuk, majd leöblítjük, és alaposan kinyomkodjuk belőle a vizet. A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk, a hagymát finomra vágjuk. A zsályaleveleket megmossuk és felaprózzuk. A csirkecombokat leöblítjük, szárazra törölgetjük.
Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 200 °C-ra (gázsütő 3. fokozat). Az olajat felforrósítjuk, minden oldalukon hirtelen megkapatjuk-elősütjük benne a csirkecombokat, majd sütőedénybe tesszük, és meghintjük sóval, borssal. A csirke sütőolajában megfonnyasztjuk a hagymát, rádobjuk a cukkínit és a padlizsánt, néhány percig erős tűzön pirítjuk. Hozzáadjuk az áttört fokhagymát és a zsályát, sózzuk, borsozzuk, szegfűszeggel illatosítjuk, majd a csirkecombok mellé-köré halmozzuk. A kolbászt megmossuk, hústűvel megszurkáljuk, a zöldség tetejére tesszük, és a forró sütőben az egészet pirosra sütjük (30-35 perc). A kolbászt felkarikázzuk, a zöldség, illetve a hús tetejére rendezzük, végül rozmaringgal és/vagy kakukkfűvel díszítve a sütőedényben tálaljuk. Párolt rizs, puliszka, burgonyapüré illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.