A csülköt hideg vízben feltesszük főni. 1 óra főzés után hozzáadjuk a fokhagymát és a babérlevelet, és további 1,5-2 óra alatt készre főzzük.
A felaprított hagymát olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a pirospaprikát és a paradicsompürét, majd a lecsepegtetett babot. Megsózzuk, megborsozzuk, ráhintjük a lisztet, összekeverjük, és hozzáadunk egy keveset a csülök főzőlevéből.
Ezután beletesszük a felkarikázott kolbászt, és néhány percig együtt főzzük. A csülökről levesszük a húst, felszeleteljük, és a főzelékkel tálaljuk. Tejföllel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.