Elkészítés: A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjéket a hideg vízzel jól felverjük, apránként adjuk hozzá a cukrokat, kemény habbá verjük. A lisztet a kakaóporral és a sütőporral összekeverjük. A cukros kemény habhoz hozzákeverjük a tojássárgákat, majd az étolajat és a kakaós-sütőporos lisztet.
A tésztamasszát 3 részre osztjuk, és előmelegített sütőben 3 lapot sütünk belőle.
A krémhez a csokoládés pudingport a tejjel, a kakaóporral és a csokoládéval megfőzzük. A cukrot a végén tesszük hozzá, nehogy leragadjon. Ha kihűlt, margarinnal csomómentesre, krémes állagúra kikeverjük.
A piskótalapokat megtöltjük a krémmel, az oldalát is bevonjuk, díszítésre is maradjon belőle.
A csokoládét az olajjal mikróban felolvasztjuk, és torta tetejére öntjük. Amikor megszilárdult, a maradék krémmel és felvert tejszínhabbal díszítjük, az oldalára csokoládéforgácsot szórhatunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.