Csirkemellel töltött padlizsán recept
recept
Bonyolult
Tej

Csirkemellel töltött padlizsán

75 perc
4 adag
Megfizethető
2024. 07. 18.

Elkészítés

  1. A csirkemellel töltött padlizsán elkészítéséhez a húst megmossuk, felkockázzuk vagy ledaráljuk. Az olívaolajat felhevítjük. Hozzáadjuk a húst, és gyakran megkeverve fehéredésig pirítjuk. Hozzáöntjük a darabolt paradicsomot a levével együtt, és 15 percig főzzük. Sózzuk, borsozzuk, ízesítjük a fűszerkeverékkel, majd lehúzzuk a ragut a tűzről.
  2. A megmosott padlizsánokat hosszában félbevágjuk, a vágott oldalukat bevagdossuk. Tepsibe tesszük, és 180 fokos sütőben kb. 20 percig sütjük. A padlizsánok belsejét kikapargatjuk kissé, és a raguba keverjük. A ragut ezután a padlizsánokba töltjük.
  3. Elrendezzük mindet egy tepsiben, megszórjuk a reszelt sajttal, és 180 fokon kb. 30 perc alatt aranybarnára sütjük.

Recept értékelése

0 / 5

0 értékelés

Ajánljuk még

Csőben sült zöldséges csirkemell
Recept
Egyszerű

Csőben sült zöldséges csirkemell

40 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Betyáros rántott csirkemell
Recept
Bonyolult

Betyáros rántott csirkemell

50 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Brassói csirkemellből
Recept
Egyszerű

Brassói csirkemellből

70 perc
|
3 adag
|
Átlagos
Baconös csirkesaslik sült fokhagymás burgonyapürével
Recept
Egyszerű

Baconös csirkesaslik sült fokhagymás burgonyapürével

90 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Hagymás rostélyos csirkemellből
Recept
Egyszerű

Hagymás rostélyos csirkemellből

30 perc
|
3 adag
|
Átlagos
Thai vörös currys csirkemell
Recept
Egyszerű

Thai vörös currys csirkemell

45 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Sztroganov-csirkemell
Recept
Egyszerű

Sztroganov-csirkemell

60 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Sajtos csirkemellpuffancs
Recept
Egyszerű

Sajtos csirkemellpuffancs

30 perc
|
2 adag
|
Költséges
Sült tarja zöldséggel töltött padlizsánnal
Recept
Egyszerű

Sült tarja zöldséggel töltött padlizsánnal

85 perc
|
4 adag
|
Költséges

Hasonló receptek

Csőben sült zöldséges csirkemell recept
Recept
Egyszerű

Csőben sült zöldséges csirkemell

40 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Baconös csirkesaslik sült fokhagymás burgonyapürével recept
Recept
Egyszerű

Baconös csirkesaslik sült fokhagymás burgonyapürével

90 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Hagymás rostélyos csirkemellből recept
Recept
Egyszerű

Hagymás rostélyos csirkemellből

30 perc
|
3 adag
|
Átlagos
Sztroganov-csirkemell recept
Recept
Egyszerű

Sztroganov-csirkemell

60 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Sajtos csirkemellpuffancs  recept
Recept
Egyszerű

Sajtos csirkemellpuffancs

30 perc
|
2 adag
|
Költséges
Sült tarja zöldséggel töltött padlizsánnal recept
Recept
Egyszerű

Sült tarja zöldséggel töltött padlizsánnal

85 perc
|
4 adag
|
Költséges

Friss receptek

Fasírt recept
Recept
Egyszerű

Fasírt

60 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Frankfurti leves recept
Recept
Egyszerű

Frankfurti leves

45 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Epres-rebarbarás keksz  recept
Recept
Egyszerű

Epres-rebarbarás keksz

90 perc
|
6 adag
|
Átlagos
Csőben sült zöldséges csirkemell recept
Recept
Egyszerű

Csőben sült zöldséges csirkemell

40 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Sajtos-sonkás gofri recept
Recept
Egyszerű

Sajtos-sonkás gofri

45 perc
|
12 adag
|
Megfizethető
Csirkés enchilada recept
Recept

Csirkés enchilada

45 perc
|
4 adag
Kéksajtkrémmel és pirított baconnel töltött gomba recept
Recept
Egyszerű

Kéksajtkrémmel és pirított baconnel töltött gomba

45 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Hagyományos cseresznyebefőtt recept
Recept
Egyszerű

Hagyományos cseresznyebefőtt

70 perc
|
3 adag
|
Megfizethető
Piskóta alaprecept
Recept
Egyszerű

Piskóta alaprecept

45 perc
|
4 adag
|
Olcsó
Egyszerű büfés lángos  recept
Recept
Bonyolult

Egyszerű büfés lángos

90 perc
|
4 adag
|
Olcsó
Frankfurti leves virslivel  recept
Recept
Bonyolult

Frankfurti leves virslivel

40 perc
|
4 adag
|
Átlagos

Friss sztorik

Hozzávalók sikeresen mentve a bevásárlólistába!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.