A sárgarépát meghámozzuk, majd felkockázzuk, a húst megmossuk. Egy nagy lábasban felforrósítjuk az olajat, és megpirítjuk rajta a répát és a húst. Meghintjük egy csipet pirospaprikával, felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi. Megsózzuk, hozzáadjuk az egész borsot, majd lefedve, kis lángon kb. 60 percig főzzük.
Közben kifőzzük a tésztát forrásban lévő sós vízben a csomagoláson olvasható útmutatás szerint. Ha elkészült, leszűrjük.
A húst falatnyi darabokra vágjuk. Tálba tesszük a répával és a kifőtt tésztával együtt, majd rászűrjük a forró levest. Durvára vágott petrezselyemmel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.