A csirkemellfiléket a felhevített olajon megpirítjuk oldalanként 2-2 perc alatt, majd kivesszük, megsózzuk és hűlni hagyjuk.
Közben a töltelékhez a krémtúrót egy tálban összekeverjük az apróra kockázott hagymával, az összezúzott fokhagymával, a zöldfűszerekkel, némi pirospaprikával és 1/2 tk sóval.
A leveles tésztát kigöngyöljük, és négy egyforma részre vágjuk. Minden darab közepére 1 szelet sonkát, majd 1 db csirkemellet helyezünk. Megkenjük a töltelékkel, betakarjuk a maradék sonkával, és becsomagoljuk a tésztába.
A sütőt előmelegítjük 220 fokra. A csomagokat az illesztéssel lefelé sütőpapírral leterített tepsibe tesszük, majd megkenjük az elkevert tojással, és villával megszurkáljuk. Végül az előmelegített sütő alsó felében készre sütjük kb. 25 perc alatt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.