Elkészítés: A tésztához alaposan összegyúrjuk a lisztet, a porcukrot a vajjal, csipet sóval, a vaníliás cukorral, a citromhéjjal és a tojássárgájával. Fóliába csomagolva 1 órára a hűtőbe tesszük.
A töltelékhez a túrót áttörjük. Kikenünk vajjal egy kb. 30 cm átmérőjű lapos sütőformát, a többi vajat felolvasztjuk. A tejben eldolgozzuk a tojásokat, a porcukrot, a vaníliás cukrot és a pudingport. A vajjal együtt a túróhoz keverjük.
A tésztát kinyújtjuk, a formába terítjük. Az alját villával megszurkáljuk, belesimítjuk a túrókrémet, és megszórjuk a cseresznyével.
A tetejére kikeverjük a vajat a porcukorral és a fahéjjal, majd összedolgozzuk a liszttel, és a masszát a torta tetejére morzsoljuk.
180 fokos sütőben kb. 50 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.