
recept
Egyszerű
Csilis Mac and Cheese
Hozzávalók
A tálaláshoz:
Elkészítés
- Megolvasztjuk a vajat egy nagy főzőedényben. Hozzáadjuk a darált marhahúst (lehet sertés is), és folyamatos kevergetés mellett fehéredésig pároljuk ( 5-6 perc).
- Megszórjuk a fűszerkeverékkel, és hozzáöntjük a konzervparadicsomot is. Alaposan összekeverjük, hozzáadjuk a száraz szarvacskatésztát, a vizet, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
- Lefedve 10-12 percig főzzük. Ez idő alatt egyszer átkavarjuk.
- Mikor már majdnem kész, azaz megpuhult a tészta, hozzákeverjük a lecsepegtetett babot és a reszelt sajtot. Utólag ízesítjük, ha szükséges. Végül letakarva hagyjuk állni még 4-5 percig.
- Petrezselyemmel megszórva azonnal tálalhatjuk. A maradékot légmentesen lezárva, hűtőszekrényben 4 napig tárolhatjuk.






















