Elkészítés: Olajon megdinszteljük a vöröshagymát, majd mehet rá a szalonna, néhány percig pirítjuk, és rászórjuk a fokhagymát is. Megszórjuk 1 teáskanál római köménnyel, beletesszük a fahéjrudat és a chilit ízlés szerint. Lehet egész chili is összevágva, vagy őrölt. Hozzáadjuk a darált húst, és pirítjuk. Amikor már mindenhol szép barna a hús, akkor megszórjuk pirospaprikával, kevés cukorral, és beleöntjük a paradicsompasztát, sózzuk-borsozzuk, és fedő alatt közepes lángon 20 percig főzzük.
Amikor már majdnem kész, beleöntjük a babot és a kukoricát, jól átkeverjük, és fedő alatt még 10 percig főzzük. Ha szükséges, vizet öntünk még alá és sózzuk. Mikor elkészül, a fahéjrudat szedjük ki belőle.
Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.