A paradicsomokat megmossuk és felkarikázzuk. A megtisztított húst 8 szeletre vágjuk, és kiklopfoljuk azokat két folpaklap között. Megsózzuk, megborsozzuk, majd elrendezzük rajtuk a zsályaleveleket és a paradicsomkarikákat. Félbehajtjuk mindet, azután körbetekerjük 1-1 szelet baconnel.
Az olajat felforrósítjuk, és aranyszínűre pirítjuk rajta a hústekercseket. Öntünk alájuk egy kevés vizet, és közepes lángon puhára pároljuk őket 10-12 perc alatt.
Ezután mindet kiszedjük, és melegen tartjuk. A visszamaradt zsiradékhoz adjuk a bort, valamint 0,5 dl vizet, és felforraljuk. Végül megsózzuk, megborsozzuk. Ezzel meglocsolva kínáljuk a hústekercseket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.