A vöröshagymát megpucoljuk, majd félbe vágjuk és vékonyan felcsíkozzuk. A sárgarépát megpucoljuk, majd vékonyan felkarikázzuk.
A konzerv vörösbabot szűrőbe tesszük, lecsöpögtetjük.
A mnirelit zöldborsót hagyjuk felengedni.
Egy serpenyőben olajat hevítünk fel, majd hozzáadjuk a vékonyra felszeletelt vöröshagymát, és pár percig pároljuk.
Hozzáadjuk a vékonyra felszeletelt sárgarépát, majd alaposan összekeverjük, és tovább pároljuk pár percig.
Ezután hozzákeverjük a mustárt, a balzsamecetet, majd megszórjuk a liszttel, és összekeverjük.
felöntjük az alaplével, ízlés szerint sózzuk, és összeforraljuk.
A kolbászokat villával beszurkáljuk, egy tepsibe helyezzük, majd köré öntjük a ragut. Ezután sütőbe tesszük, közepes hőmérsékleten körül-belül 20 percig sütjük. Sütés közben a kolbászt átfordítjuk, hogy egyenletesen süljön.)
Ezután óvatosan hozzákeverjük a félig felengedett zöldborsót, majd visszatesszük a sütőbe körül-belül 10 percre. Végül óvatosan a raguhoz keverjük az alaposan lecsepegtetett babot, és ismét visszatesszük a sütőbe körül-belül öt percre.
Megjegyzés
Tálaláskor tegyünk a tányérra a krumplipüréből, majd helyezzük rá a pirosra sült kolbászt, kanalazzuk köré a ragut, és úgy kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.