Az ázsiai darált húsos raguhoz egy serpenyőben olajat hevítünk és dinsztelni kezdjük a vöröshagymát. Rászórjuk az aprított gyömbért és addig hevítjük, amíg illatos nem lesz.
Hozzáadjuk a szeletelt fokhagymát, összeforgatjuk, és jöhet bele a többféle színes paprika is. Addig pároljuk, amíg meg nem puhul, majd kiszedjük a serpenyőből.
A serpenyőbe öntünk egy kevés olajat és fehéredésig pirítjuk a darált húst. Rászórjuk az őrölt gyömbért és jöhetnek az ázsiai fűszerek, mint a halszósz, szójaszósz, egy kevés sűrített paradicsom és az osztrigaszósz.
Alapos keverés után kerül bele barna cukor és visszahelyezzük az előzőleg lepirított paprikát. A főzés végén belekeverjük a frissen aprított újhagymát, és öntünk alá egy deci vizet, ha szaftosabban szeretjük.
Nézd meg videón, hogyan készül az ázsiai darált húsos ragu!
Megjegyzés
A paprika mellett kerülhet bele vékonyra szelt répa és cukkini is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.