
recept
Egyszerű
Aszalt paradicsomos káposztafőzelék
Hozzávalók
Elkészítés
- Kiszedjük az aszalt paradicsomot, az olaját egy lábasba öntjük, és megdinszteljük rajta a finomra vágott vöröshagymát.
- Hozzáadjuk a vékony szeletekre vágott káposztát, a felszeletelt fokhagymát, és elkezdjük párolni. Közben sózzuk, borsozzuk, megszórjuk az őrölt köménnyel, beledobjuk a kakukkfüvet.
- Ha már összeesett a káposzta, beletesszük a csíkokra vágott aszalt paradicsomot is, felöntjük az alaplével, és addig főzzük, míg a káposzta meg nem puhul. Hozzákeverjük a sűrített paradicsomot, kicsi cukorral édesítjük. Jól összeforraljuk.
Megjegyzés
Önmagában is nagyon finom, laktató, de bármilyen feltétet is elbír.
Ajánljuk még
Hasonló receptek

Recept
Rafinált
Sütőtökös gnocchi körtével, gorgonzolaszósszal és pirított dióval
70 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
















