A palacsinta tészta hozzávalóit a szokásos módon selymesre kikeverjük.
Állni hagyjuk 1órán keresztül hiszen sűrűsödni fog. Ezért ha kíván némi folyadékot adhatunk hozzá tejet vagy szódavizet.
Először 1 teáskanál olajat tegyünk a palacsinta sütőbe, hogy könnyedén feljöjjön majd a tészta. Utána már nem szükséges olajat használni, hiszen van a tésztában is.
Egyesével kisütjük a palacsintákat. Ízlés szerint lekvárral, porcukorral meghintve fogyasztjuk.
Megjegyzés
Ebből az adagból 30-40 db palacsinta lesz a palacsinta vastagságától függően. A kovásztól a palacsinta tésztája igazán könnyed lesz, ízre finom. Szeretettel ajánlom, hogy próbálják ki, aki még nem tette volna.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.