A lisztet deszkára szitáljuk, közepébe mélyedést nyomunk. Az élesztőt kevés langyos vízben feloldjuk és a mélyedésbe öntjük. Kevés liszttel elkeverjük. Meleg helyen állni hagyjuk, majd a kovászt beledolgozzuk a lisztbe. Beleöntjük az olajat, és annyi sós vizet, hogy félkemény tésztát kapjunk. Letakarva, meleg helyen duplájára kelesztjük. Közben a konzerv paradicsomot lecsöpögtetjük, összeturmixoljuk. Sóval, borssal, apróra vágott oreganoval ízesítjük. A tésztát két- vagy négyfelé osztjuk és kör alakúra nyújtjuk. Két nagyobb vagy négy kisebb, kiolajozott peremes vasserpenyőbe fektetjük úgy, hogy a tészta szélét kissé felhúzzuk. Közepére kenjük a paradicsommártást és beborítjuk a vékonyra szelt olasz szalámival meg a pizzamozzarellával. Meghintjük a reszelt parmezán sajttal és kemencébe, vagy nagyon forró sütőbe toljuk. 20-25 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.