A kétféle lisztet elvegyítjük a sütőporral. Egy másik tálban habosra keverjük a margarint, a barna cukrot és a mézet, majd hozzáadjuk a lisztes keveréket, a vaníliás cukrot és a tejet. Letakarjuk, és egy éjszakára vagy 8 órára a hűtőbe tesszük.
Másnap (vagy 8 óra múlva) a sütőt előmelegítjük 175 fokra. A tésztát 4 részre osztjuk, és lisztezett felületen mindegyiket kb. 12x37 cm-es lappá nyújtjuk. Ezeket négyzetlapokra vágjuk, tepsibe fektetjük, és 13-15 perc alatt megsütjük. Végül a rácson hagyjuk kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.