
recept
Bonyolult
Almás linzer pite
Hozzávalók
Elkészítés
- A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és hűtőbe tesszük 30 percre. Az almát meghámozzuk, lereszeljük, és megpároljuk a cukorral és a fahéjjal. Miután kihűlt, belekeverjük a pudingport.
- A tésztát megfelezzük és kinyújtjuk. Az egyiket sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük. Rátesszük az almatölteléket, majd ráterítjük a másik tésztát. Villával megszurkodjuk, megkenjük a felvert tojással, és 160 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt megsütjük. Porcukorral megszórva, felkockázva kínáljuk.
Még több almás recept >>>
Pudingos finomságok >>>Fahéjas receptek >>>
Megjegyzés
A receptet és a fotót Friedlne küldte. Köszönjük!












