Elkészítés: A tészta hozzávalóit jól összegyúrjuk, és 4 lapot sütünk belőle. A krémhez megfőzzük a pudingokat a tejjel, kikeverjük a margarint a cukrokkal, majd ha a puding kihűlt, hozzáadjuk a cukros margarint, és jó habosra kikeverjük. A töltelékhez az almát a fahéjjal és a cukorral a margarinon megpároljuk, majd a kész lapokat megtöltjük úgy, hogy az 1. lapra krémet kenünk, jöhet a 2. lap, utána almatöltelék, majd a 3. lap, újra krém, végül befedjük a 4. lappal. Tetejére porcukrot hintünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.