Egy jénai tálat szorosan kirakunk babapiskótával. A lereszelt almát puhára pároljuk 2 dl vízben. A pudingporokat elkeverjük 2,5 dl vízben, és a megpárolt almára öntjük és sűrűsödésig főzzük. Ízlés szerint édesítjük cukorral és fahéjjal. Jól elkeverjük és még melegen a piskótára öntjük a felét. Újabb sor babapiskóta következik, majd az alma másik fele. Kicsit hűlni hagyjuk.
A tejszínt felverjük a habfixálóval, és vastagon az almára simítjuk. Tetejére tortadarát szórunk, vagy csokit reszelünk. Pár órát hűtőben pihentetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.