Az áfonyás-fetás édeskrumpli falatokhoz legelőször a burgonyát megpucoljuk, aztán szeletekre vágjuk. A sütőt előmelegítjük 200 fokra, majd kibélelünk egy tepsit sütőpapírral. Ezután rátesszük a burgonyaszeleteket és kb. 25 perc alatt megsütjük.
A salátát megmossuk, majd egy tálba tesszük. Hozzáadjuk az olajat, az áfonyát, a szétmorzsolt fetát. Fűszerezzük, azttán belekerül a 2 evőkanál füge lekvárt.
Végül minegyik sült édesburgonyaszelet tetejére halmozzunk a salátából.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.