A tojásokat a cukorral kézi habverővel habosra verjük, majd hozzáadjuk a lisztet. Ezeket összedolgozzuk és ásványvízzel, szódavízzel lazítjuk a tésztát. Figyeljük arra, hogy fokozatosan adjuk a vizet a tésztához, mert így tudjuk szépen eldolgozni a csomókat, így kapunk sima palacsintatésztát. A palacsinta tészta sűrűsségét egyénileg határozzuk meg.
Bevonatos serpenyőben egyenként kisütjük a tésztát és hűlni hagyjuk. A palacsintákat megtöltjük az áfonya lekvárral és feltekerjük. Tálaláskor porcukorral megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.