
recept
Egyszerű
Tökéletes piskóta (alaprecept)
Hozzávalók
Elkészítés
- A tojások sárgáját és fehérjét kettéválasztjuk. A sárgáját kihabosítjuk. A tojások fehérjét elkezdjük felverni, majd amikor már majdnem kemény, lassanként hozzáadagoljuk a porcukrot. Óvatosan összekeverjük a kihabosított tojássárgáját a felvert tojásfehérjével, majd hozzáadjuk apránként a lisztet és a sütőport, és óvatosan összekeverjük.
- A formát aljára sütőpapírt terítünk, és beleöntjük a masszát úgy, hogy felhúzogatjuk a forma szélére, ezzel megakadályozva, hogy felpúposodjon.
- 160 fokra előmelegített sütőben, 30 perc alatt készre sütjük, majd hagyjuk, hogy a sütővel együtt, szép lassan kihűljön.
11 ZSENIÁLIS TÉSZTA ALAPRECEPT - A PISKÓTÁTÓL A KELT TÉSZTÁIG >>>
10 JÓ TANÁCS, HOGY TÖKÉLETES LEGYEN A PISKÓTÁD >>>
ÍGY LESZ TÖKÉLETES A PISKÓTA - TRÜKKÖK ÉS PRAKTIKÁK AZ ALAPRECEPTHEZ! >>>
Megjegyzés
Nem emelkedik fel a közepe, nem esik össze :)























