Elkészítés: A tésztát összeállítjuk, langyos tejjel eldolgozzuk. Átkelesztjük legalább 3-szor. Ha a tészta megkelt, egy tepsiben kinyújtjuk (az enyém 30*40 cm). A berácsozáshoz félreteszünk egy kis tésztát.
A rebarbarát meghámozzuk, majd kb. 3 cm-es darabokra vágjuk, és 4-5 evőkanál barnacukorral megfuttatjuk, amíg mást színt kap. Leszűrjük a keletkezett lét, kihűtjük.
A kelt tésztát a vékonyra nyújtott marcipánnal és a rebarbarával töltjük. A maradék élesztős tésztával berácsozzuk. Előmelegített sütöben kb. 30 percig 175 fokon sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre