Elkészítés: A tésztát megfőzzük, leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük és lecsöpögtetjük. A vöröshagymát megtisztítjuk, és apró kockára vágjuk. A megtisztított fokhagymát összezúzzuk. A vöröshagymát a margarinon megpirítjuk, majd hozzádobjuk a fokhagymát, elkeverjük, a felszeletelt gombát a hagymákhoz adjuk, majd megpároljuk. A füstölt sonkát kockára vágjuk, és a fagyasztott zöldborsóval együtt a hagymás gombához adjuk. Felöntjük a tejszínnel és 1 dl vízzel elkevert Sajtszósz Rafinériával, felforraljuk, majd 5 percig főzzük. Hozzáadjuk a raviolit, összekeverjük a mártással, és összemelegítjük. A metélőhagymát megmossuk, felaprítjuk, és meghintjük vele a tejszínmártásos tésztát. Reszelt sajtot (például goudát) kínálunk mellé.