Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ravioli tejszínmártásban

MME MME
Hozzávalók
  • Elkészítési idő: kb. 25 perc
  • Hozzávalók 2-3 adaghoz:
  • 20 dkg szárított ravioli
  • 10 dkg főtt, füstölt sonka
  • 10 dkg mirelit zöldborsó
  • 10 dkg csiperkegomba
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 dl tejszín
  • 1 tasak KNORR Sajtszósz Rafinéria
  • 1/2 csokor metélőhagyma
  • 2 evőkanál margarin

Elkészítés

Elkészítés: A tésztát megfőzzük, leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük és lecsöpögtetjük. A vöröshagymát megtisztítjuk, és apró kockára vágjuk. A megtisztított fokhagymát összezúzzuk. A vöröshagymát a margarinon megpirítjuk, majd hozzádobjuk a fokhagymát, elkeverjük, a felszeletelt gombát a hagymákhoz adjuk, majd megpároljuk. A füstölt sonkát kockára vágjuk, és a fagyasztott zöldborsóval együtt a hagymás gombához adjuk. Felöntjük a tejszínnel és 1 dl vízzel elkevert Sajtszósz Rafinériával, felforraljuk, majd 5 percig főzzük. Hozzáadjuk a raviolit, összekeverjük a mártással, és összemelegítjük. A metélőhagymát megmossuk, felaprítjuk, és meghintjük vele a tejszínmártásos tésztát. Reszelt sajtot (például goudát) kínálunk mellé.

Ezek is érdekelhetnek