Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ropogós bundában sült sárgarépa

15 perc
egyszerű
olcsó
3 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sárgarépát megpucoljuk, félbevágjuk, majd forrásban levő, sós vízben majdnem teljesen puhára főzzük. Leszűrjük, hagyjuk kicsit hűlni.
  2. A lisztet, tojást, zsemlemorzsát 1-1 tányérba tesszük, a tojást felverjük, kicsit sózzuk. A sárgarépát először a lisztbe, majd a tojásba, végül a zsemlemorzsába forgatjuk.
  3. Az olajat egy serpenyőben felhevítjük, majd a panírozott sárgarépát megsütjük. Papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges olajat felszívja. Párolt rizzsel kínáljuk.

    Rántott, bundás, panírozott >>> 

    A legfinomabb rántott ételek >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss