Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rántott ponty

MME MME
4.3/5
45 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
  • 8 szelet megtisztított ponty
  • 1 db citrom
  • A panírozáshoz:
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • olaj a sütéshez
  • A tálaláshoz:
  • majonéz
  • citrom

Elkészítés

  1. A pontyszeleteket megmossuk, meglocsoljuk citromlével, besózzuk, fél órát pihentetjük.
  2. A halat lisztbe, felvert és enyhén sózott tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. Forró, de nem túlhevített olajban aranysárgára sütjük.
  3. Majonézzel és friss citrommal tálaljuk, köretként krumplipürét, burgonyasalátát kínálhatunk mellé.

RÁNTOTT PONTY CÉKLÁS GERSLIVEL >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss