hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rántott palacsinta darált hússal töltve

MME MME
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás

Elkészítés

  1. A tészta hozzávalóiból a szokott módon palacsintatésztát keverünk, majd kiolajozott serpenyőben egyenként kisütjük a palacsintákat.
  2. A töltelékhez egy serpenyőben olajat hevítünk, és beletesszük a megtisztított és apróra vágott vöröshagymát, megdinszteljük. Rátesszük a darált húst, megsózzuk, majd fehéredésig pirítjuk, és meghintjük a pirospaprikával, és közepes lángon, fedő alatt puhára főzzük.
  3. A palacsintákat betöltjük 1-2 ek darált hússal, becsomagoljuk, egy hústűvel megtűzzük, majd bepanírozzuk a hagyományos módon.
  4. Egy serpenyőben olajat hevítünk, és kisütjük a palacsintabatyukat, majd papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges zsiradékot leitassuk róluk. Friss, kevert zöldsalátával tálájuk.

Nézd meg videón, hogyan készül a rántott palacsinta:

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss