Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rántott karaj petrezselymes krumplival

45 perc
mester
átlagos
2 adag
Hozzávalók
  • A rántott karajhoz:
  • 4 szelet sertéskaraj (csont nélkül)
  • 2-3 ek finomliszt
  • 1 db tojás
  • 3-4 ek zsemlemorzsa
  • olaj
  • A petrezselymes burgonyához:
  • 4-5 db burgonya
  • 1 ek vaj
  • petrezselyem

Elkészítés

  1. A húst kiklopfoljuk, megsózzuk, bepanírozzuk, majd forró olajban kisütjük.
  2. A krumplit meghámozzuk, tetszőleges nagyságúra, de egyforma darabokra vágjuk. Sós vízben puhára főzzük a krumplit.
  3. Egy serpenyőben felolvasztjuk a vajat, beletesszük a leszűrt krumplikat , majd 1- 2 percig pirítjuk, óvatosan megforgatva a krumplikat, hogy össze ne törjenek.
  4. Rászórjuk a petrezselymet, majd megsózzuk, végül a rántott hús mellé tálaljuk.

SONKÁVAL-SAJTTAL TÖLTÖTT RÁNTOTT HÚS>>> 

RÁNTOTT KARAJ SÜLT KRUMPLIVAL, FRISS SALÁTÁVAL>>> 

EXTRA ROPOGÓS RÁNTOTT CSIRKECOMB>>> 

Megjegyzés

Finomság. - alexandra29

Ezek is érdekelhetnek

Friss