Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

11 rántott hús és hal a legfinomabb panírokban, ha unod a hagyományos receptet

default user icon
MME
Rettenetesen unod a hagyományos rántott húst, de a család nem enged ebből klasszikusból? Itt az ideje, hogy feldobd a rántott ételeidet, most mutatunk 11 izgalmas panír-variációt a sajtostól a borzason át az extra ropogósig.

Sokak számára elképzelhetetlen a vasárnapi ebéd rántott hús nélkül. Mi magyarok imádjuk a ropogós bundába panírozott húsokat, halakat. Válogatásunkban jobbnál-jobb recepteket találsz. A klasszikus panír mellett mellett sajtos, kukoricapelyhes, zabpelyhes panírral, vagy sörtésztával, krumplis bundával készült fogásokat is mutatunk.

TONKATSU (JAPÁN RÁNTOTT HÚS) >>> 

EXTRA ROPOGÓS RÁNTOTT CSIRKECOMB >>>


CSIRKEMELL SAJTOS-KUKORICAPELYHES BUNDÁBAN >>> 

PULYKAMELL SÖRBUNDÁBAN >>> 

MÁTRAI BORZASKA PULYKAMELLBŐL >>>


KUKORICABUNDÁS HALSZELETEK BURGONYASALÁTÁVAL >>> 

KFC CSIRKE HÁZILAG >>> 

RÁNTOTT HÚS MÉG FINOMABBAN >>> 

CSIRKEMELL PARMEZÁNOS BUNDÁBAN >>> 

GOMBÁVAL TÖLTÖTT BORZAS KARAJ >>> 

SÜTŐBEN SÜLT CORN FLAKES BUNDÁS CSIRKEMELL >>>

KLASSZIKUS, SAJTOS, ZABPELYHES - RÁNTOTT HÚSOK KÜLÖNBÖZŐ PANÍRBAN >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss