Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rántott hús mozzarellával sütve

MME MME
60 perc
rafinált
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1. A tojásokat felverjük. A zsemlemorzsát elkeverjük a parmezánnal és a zúzott fokhagymával. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd mindkét oldalát beleforgatjuk a tojásba, utána a zsemlemorzsába.
  2. Egy serpenyőben olajat vagy zsírt hevítünk és a húst aranybarnára sütjük, majd papírtörlőre kiszedjük. Ha lecsepegett az olaj, akkor a rántott húst sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
  3. A hús tetejét megkenjük paradicsomszósszal, ráterítünk egy-egy szelet mozzarella sajtot. 165 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt megolvad, megpirul a tetején.

A TÖKÉLETES RÁNTOTT HÚS >>> 

7 ISTENI PANÍR, HA UNOD A ZSEMLEMORZSÁT! >>> 

13 EXTRÁN SAJTOS RECEPT AZOKNAK, AKIK IMÁDJÁK HA RÁSÜL VAGY HA NYÚLIK >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss