Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rántott harcsafilé majonézes zöldborsóval

15 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag

Elkészítés

  1. A krumplit és a borsót sós vízben megfőzzük. A krumplit felszeleteljük, megszórjuk a felvágott hagymával, sózzuk, borsozzuk, locsolunk rá ecetet.
  2. A borsót szintén fűszerezzük, hozzákeverjük a majonézt.
  3. A halat négybevágjuk, sózzuk, borsozzuk, locsolunk rá citromot. A komplett menüt pár órára betesszük a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek.
  4. Pár óra elteltétvel, enyhén sós vízeben megfőzzük a rizst, a bepácolódott halat bepanírozzuk.
  5. Egy serpenyőben olajat forrósítunk és a halakat megsütjük.

 

Megjegyzés

A teraszon - mely télen mélyhűtőként is funkcionál - volt egy darab harcsa flé. Most, hogy a hőmérséklett enyhülni kezdett, kellett vele valamit kezdeni. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss