Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rántott gombafejek töltve

45 perc
bonyolult
olcsó
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megpucolt gombafejeket megsózzuk, megborsozzuk. A hagymát megpucoljuk, felaprítjuk, és egy kis olajon üvegesre pároljuk.
  2. A gomba szárait apróra vagdaljuk, és a megdinsztelt vöröshagymán puhára pároljuk. Megsózzuk, megborsozzuk, majd hozzáütünk 2 tojást.
  3. A gombafejekbe 1-1 kanál dinsztelt gombát teszünk, és bepanírozzuk: megforgatjuk a lisztben, majd a tojásban, végül a zsemlemorzsában. Forró, bő olajban pirosra sütjük. Párolt zöldséggel vagy sült krumplival tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss