A hagymát és a fokhagymát az olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a rozmaringot, citromot és a vizet. A pácot kihűtjük, majd egy zárható zacskóba tesszük a csirkecombokat , ráöntjük a pácot, és egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
Másnap a csirkecombokat leöblítjük, konyhai papírtörlővel leszárítjuk.
A cayenne-borsot, a pirospaprikát, a sót és a borsot elkeverjük a liszttel, két tányérba osztjuk, és a harmadikba beleöntjük a kefirt.
A csirkecombokat először a fűszeres lisztbe, aztán kefirbe, majd megint a lisztbe forgatjuk.
Egy serpenyőben olajat forrósítunk, és időnként megforgatva kb. 5-10 perc alatt elősütjük, majd sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk a combokat, és 180 fokra előmelegített sütőben, 25-30 perc alatt aranybarnára sütjük őket.