hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rántott csirkecomb és tökkarika

45 perc
bonyolult
olcsó
Hozzávalók

Elkészítés

A combok bőrét lehúzom, a húsát pár helyen éles késsel bevagdosom és besózom. A tököt megpucolom, 2 cm-es karikákra vágom, majd a közepéből kivágom a magokat, besózom. A húsdarabokat és tökkarikákat is lisztbe, tojásba, prézlibe forgatom.

A csirkecombokat forró zsiradékba teszem, amikor az egyik oldala kap egy kis színt, megfordítom és lefedem. Többször megforgatva, így párolom kb. 15 percig, majd a végén ropogósra sütöm.

A tökkarikákat forró zsírban kisütöm, hamar megsülnek. Petrezselymes krumpli nagyon finom hozzá és az uborkasaláta sem maradhat el mellőle.

Megjegyzés

A rántott csirkecombot soha nem lehet megunni. :-) Hozzá egy kis zsenge tök, igazán finom. - kovacsagi58

Ezek is érdekelhetnek