A combok bőrét lehúzom, a húsát pár helyen éles késsel bevagdosom és besózom. A tököt megpucolom, 2 cm-es karikákra vágom, majd a közepéből kivágom a magokat, besózom. A húsdarabokat és tökkarikákat is lisztbe, tojásba, prézlibe forgatom.
A csirkecombokat forró zsiradékba teszem, amikor az egyik oldala kap egy kis színt, megfordítom és lefedem. Többször megforgatva, így párolom kb. 15 percig, majd a végén ropogósra sütöm.
A tökkarikákat forró zsírban kisütöm, hamar megsülnek. Petrezselymes krumpli nagyon finom hozzá és az uborkasaláta sem maradhat el mellőle.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre