Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rántott csirkében úszkálhatunk a KFC új hotelében

default user icon
MME
Egyelőre még csak Londonban van lehetőségünk kipróbálni azt a pop-up hotelt, amiben minden szobában van egy gomb, amit ha megnyomunk, már repül is a szánkba friss, ropogós rántott csirke. Ám ez csak a jéghegy csúcsa! Külön szolgáltatáscsomaggal készül vendégei részére a gyorsétteremlánc által üzemeltetett szálloda.

Meglepő fronton erősített a világ egyik legnagyobb gyorsétteremlánca. A KFC-nek az a pompás ötlete támadt, hogy létrehoz egy olyan pop-up hotelt Londonban, ahol a vendégek egy gombnyomással hozzájuthatnak a Kentucky Fried Chicken friss rántott csirkéjéhez. 

Úgy tudni, hogy az ízletes rántott csirke mellé egy komplex szolgáltatáscsomag is jár, ami azzal kezdődik, hogy a vendéget egy fekete Cadillackel szállítják a hotelhez. Minden szobához tartozik külön mozi, egy tematikus játéktermi játékgép és rengeteg gyógynövényes kozmetikai termék is.

Ha esetleg kedvet kaptál a KFC hotelélményhez, akkor nincs más dolgod, mint foglalni egy repülőjegyet Londonba, ahol a Harland-házban a 11-es ajtó mögött meg is találod Sanders ezredes büszkeségét. (Harland Sanders, az étteremlánc alapítója - a szerk.) Nem árt igyekezni, hiszen egyelőre csak augusztus 18. és 29. között, egészen pontosan 11 éjszakán keresztül lesz elérhető, a piszkos anyagiakat nézve pedig 111 fontba, azaz valamivel több, mint 46 ezer forintba kerül egy éjszaka aktuális árfolyamon számolva. A foglalás augusztus 11-től, 11 órától lehetséges. 

Hogy miért ez a sok 11-es? Erre is van magyarázat. A KFC alapítójának, Sanders ezredesnek ez volt a kedvenc száma.

Ajánljuk még: 

Ezek is érdekelhetnek