Elkészítés: A tojásokat felverem, sózom. Esetleg kevés tejet tehetünk hozzá. A lisztet zacskóba öntöm, beleteszem a fűszereket (én magyaros fűszerkeveréket és petrezselymet szoktam beletenni, így nagyon finom lesz a bunda!!).
Felforrósítom az olajat. A húst egyenként beleteszem a lisztbe, összefogom a zacskó száját, megrázogatom benne a húst, hogy mindenhol bevonja a liszt. Majd beleteszem a tojásba, és ismét a lisztbe. Az olajba helyezem és kisütöm, ahogy a rántott csirkét szoktam (én olajsütőben szoktam 180 fokon, kb. 15 percig). Sima serpenyőben úgy lesz igazán finom ropogós, ha először 1-2 percet nagy lángon sütöm, majd leveszem kis lángra és lassan sütöm.)
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre