A hússzeleteket kiveregetjük, sóval, borssal bedörzsöljük. Mindkét oldalon vékonyan bekenjük mustárral és kevés, megforrósított olajon 4-5 percig sütjük. Az újburgonyát héjában megfőzzük. A megtisztított hagymát felkarikázzuk. A burgonyát megtisztítjuk, ugyancsak felkarikázzuk. A megtisztított almát vékony cikkekre vágjuk. Kiolajozunk egy kis peremes tepsit vagy tűzálló tálat, majd belefektetjük a sült hús felét. Kirakjuk burgonya- majd hagymakarikákkal és az almacikkekkel. A maradék hús, majd a többi hagyma és burgonya következik. A legfelső réteget tejföllel leöntjük és közepesen forró sütőben 30 percig sütjük. Salátát kínálunk hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre