Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rakott spenótos tészta

MME MME
3.5/5
45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A tésztát megfőzzük sós vízben.

A spenótot megpároljuk a margarinon a zúzott fokhagymával, de nem rántjuk be.

Egy jénai tálat kikenünk margarinnal, beletesszük a kifőtt tészta felét, majd rásimítjuk a spenótot. Meglocsoljuk tejföllel, és beborítjuk a tészta másik felével. Megint meglocsoljuk tejföllel, rászórjuk a reszelt trappista sajtot, és körülbelül 20-25 percig sütjük a sütőben.

Tálaláskor megszórhatjuk borssal, nem rontja el. Finom és mutatós étel a zöld-fehér színkombináció miatt.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss