Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rakott sertéscomb zöldségekkel

75 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
  • 80 dkg sertéscomb
  • 50 dkg serpenyős zöldségkeverék (fagyasztott)
  • 3 db burgonya
  • 3 dl tejföl
  • 1 fej vöröshagyma (nagy)
  • 2 db tojás
  • 15 dkg sajt
  • olaj
  • bors
  • fűszerpaprika

Elkészítés

  1. Az apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük, meghintjük fűszerpaprikával, és hozzáadjuk a kockára vágott húst. Megsózzuk, megborsozzuk, és megpirítjuk.
  2. A zöldségeket sós vízben puhára főzzük, és leszűrjük.A burgonyákat meghámozzuk és karikára vágjuk.
  3. Egy hőálló tálat kiolajazunk, majd beletesszük a zöldségeket, ráhelyezzük a burgonyát, és ráöntjük a húst a szaftjával együtt. A tejfölt összekeverjük a tojással, megsózzuk, majd a hús tetejére öntjük, és megszórjuk sajttal. Ezután 180 fokra előmelegített sütőben kb. fél óra alatt készre sütjük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss