Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rakott sertésborda vajbabbal

MME MME
1
75 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A héjában előfőzött burgonyát meghámozzuk, felkarikázzuk. A zöldbabot alaposan megtisztítjuk, ételízesítővel fűszerezett vízben félig megfőzzük.

A sertésszeleteket enyhén kiverjük, majd mindkét oldalát meghintjük sóval, őrölt fehérborssal, reszelt szerecsendióval, forró étolajban kissé elősütjük.

A vajjal kikent tűzálló tál aljára burgonyát rakunk. Erre tesszük rá a hússzeleteket, majd betakarjuk a babbal. A tejszínnel és sóval kikevert tejfölt ráöntjük, és sütőben aranysárgára sütjük.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss