Elkészítés: A krumplit egészben megfőzzük, meghámozzuk, kihűtjük.
A darált húst az olajon erős tűzön lepirítjuk, ízesítjük sóval, fűszerkeverékkel. Hagyjuk kihűlni.
A salátát egy mélyebb tálca vagy tepsi aljába tépjük. Teszünk rá fél karikákra szelt paradicsomot, darabokra szelt kaliforniai paprikát és kígyóuborkát. Erre rászeleteljük a krumplit, amit beterítünk a hússal. Erre szelünk még egy réteget a zöldségekből.
A tejfölt kikeverjük a majonézzel, a szárított zöldségkeverékkel, és az egész rakományt gusztusosan leöntjük vele. Reszelt sajttal megszórjuk a tetejét.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre