Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rakott saláta gazdagon

60 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A krumplit egészben megfőzzük, meghámozzuk, kihűtjük.

A darált húst az olajon erős tűzön lepirítjuk, ízesítjük sóval, fűszerkeverékkel. Hagyjuk kihűlni.

A salátát egy mélyebb tálca vagy tepsi aljába tépjük. Teszünk rá fél karikákra szelt paradicsomot, darabokra szelt kaliforniai paprikát és kígyóuborkát. Erre rászeleteljük a krumplit, amit beterítünk a hússal. Erre szelünk még egy réteget a zöldségekből.

A tejfölt kikeverjük a majonézzel, a szárított zöldségkeverékkel, és az egész rakományt gusztusosan leöntjük vele. Reszelt sajttal megszórjuk a tetejét.

Megjegyzés

Természetesen a hozzávalókat variálhatjuk bármilyen salátába való zöldséggel, illetve néha még főtt tojást is szeletelünk a majonéz alá.
- esztiklock

Ezek is érdekelhetnek

Friss