Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rakott puding

MME MME
30 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A pudingokat a leírásnak megfelelően megfőzöm. A gesztenyemasszát kikeverem 5 dkg vajjal és 3 kanál meleg pudinggal.

Egy üvegtál aljára teszem a meleg puding felét, erre sorba ráhelyezem a babapiskóta felét. A piskótára rásimítom a gesztenyés krémet, és megszórom a rumba áztatott mazsolával. Erre újra babapiskótákat rakok, és a tetejére a
puding másik fele kerül.

1-2 órára hűtőbe helyezem, amíg a piskóta átpuhul a pudingtól. Tálaláskor tejszínhabbal díszítem, és mint a tortát szeletelem.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss