Elkészítés: A kicsontozott hússzeleteket megsózzuk, kevés olajon mindkét oldalát átsütjük, majd a húst félretesszük. A visszamaradt zsiradékban halványra pirítjuk a hagymát, beletesszük a szeletekre vágott gombát, a finomra vágott petrezselymet, sóval, borssal, ízesítjük, és néhány percig együtt pirítjuk. A hasábburgonyát bő, forró olajban ropogósra sütjük, és egy hőálló tálba tesszük. Ráhelyezzük a hússzeleteket, mindegyikre teszünk egy kanál párolt gombát. Az ételízesítőt 1 dl vízben felforraljuk, elkeverjük a tejföllel, és a gombás húsra öntjük. A tálat bevonjuk alufóliával, és 30 percig sütjük. Salátával tálaljuk. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre