Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rakott pecsenye

MME MME
1 5/5
60 perc
mester
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A kicsontozott hússzeleteket megsózzuk, kevés olajon mindkét oldalát átsütjük, majd a húst félretesszük. A visszamaradt zsiradékban halványra pirítjuk a hagymát, beletesszük a szeletekre vágott gombát, a finomra vágott petrezselymet, sóval, borssal, ízesítjük, és néhány percig együtt pirítjuk. A hasábburgonyát bő, forró olajban ropogósra sütjük, és egy hőálló tálba tesszük. Ráhelyezzük a hússzeleteket, mindegyikre teszünk egy kanál párolt gombát. Az ételízesítőt 1 dl vízben felforraljuk, elkeverjük a tejföllel, és a gombás húsra öntjük. A tálat bevonjuk alufóliával, és 30 percig sütjük. Salátával tálaljuk. Jó étvágyat!

Ezek is érdekelhetnek

Friss