Rakott palacsinta erdei gyümölcsökkel

15 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag
Hozzávalók
  • liszt
  • tej
  • tojás
  • olaj
  • cukor
  • szódabikarbóna
  • szóda
  • étcsokoládé
  • Mascarpone
  • eperlekvár
  • étcsokoládé
  • erdei gyümölcs

Elkészítés

  1. A palacsintához simára keverjük a lisztet, a tejet, a tojásokat, az olajat, a cukrot, a sót és a szódabikarbónát, majd végül a szódával higítjuk.
  2. A palacsintákat a szokásos módon kisütjük.
  3. Az étcsokoládés krémhez a csokoládét vízgőz fölött felolvasztjuk, majd a mascarponéval simára keverjük.
  4. Összeállítjuk a palacsintatortát. Egy réteg étcsokoládé krém, egy réteg eperlekvár és így tovább, amíg vannak hozzávalók.
  5. Ha a tetejére érünk, felolvasztjuk a csokit, leöntjük vele tetejét, majd kicsit lehűtjük.Elhelyezzük rajta az erdei gyümölcsöket, és eperlekvárral tálaljuk.

MÉG TÖBB ISTENI PALACSINTA RECEPT >>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss