Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rakott nokedli

MME MME
2 5/5
60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A lisztből és a tojásból sóval és hideg vízzel galuska tésztát keverünk. Hagyományos módon sós, forrásban lévő vízbe szaggatjuk és kifőzzük, leszűrjük.
  2. A szalonnát kis kockákra vágjuk, a zsírját kisütjük, és a nokedlivel összekeverjük. Egy tűzálló tálat olajjal kikenünk, a szalonnás nokedli felét beleterítjük, megsózzuk, borsozzuk.
  3. A kolbászt karikákra vágjuk, és a tetejére halmozzuk. A kolbászkarikákat szeletelt főtt tojással befedjük. A tejföl felével a tetejét megkenjük, majd a maradék galuskát ráhalmozzuk. A tetejét a maradék tejföllel meglocsoljuk, majd megszórjuk reszelt sajttal.180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 percig sütjük. 

TOJÁSOS NOKEDLI FEJES SALÁTÁVAL: EZ A RECEPT JOBB, MINT ANYÁDÉ!>>> 

3 MAGYAROS KAJA, AMIT VÉTEK LENNE KIHAGYNI A HOSSZÚ HÉTVÉGÉN!>>> 

TOJÁSOS NOKEDLI, SPECLI ÉS HALUSKA - 11 ELLENÁLLHATATLAN GALUSKARECEPT>>> 

Megjegyzés


Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss