Elkészítés: A csirkemelleket kifilézzük, szeletekre vágjuk, sózzuk, és vajon hirtelen megsütjük, majd kivajazott tűzálló tálba tesszük.
Egy kis lábosban öntetet készítünk rá úgy, hogy 7 dkg vajon megfuttatunk 2 evőkanál lisztet. Amikor kicsit hűlt, 3 dl tejszínt, 1 kanál gulyáskrémet, apróra vágott petrezselymet, snidlinget, sót, fehérborsot és a lecsepegtetett kukoricát adunk hozzá. Ezt összefőzzük sűrűre, majd ráöntjük a csirkemellszeletekre. Ráreszeljük a 10 dkg füstölt sajtot.
30 percre sütőbe tesszük. Egytálételként is tálalhatjuk, de zöldkörettel is finom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre