Elkészítés: A töltelékhez a
hozzávalókat összekeverjük (sót nem használok, mert a sajt és a sonka amúgy is sós), és 1 órára hűtőbe teszem, hogy az ízek összeérjenek.
3x2 szelet kenyeret egymás mellé teszek egy tálcára, megkenem a masszával, tovább rétegezem a kenyerekkel. A tetejére nem teszek belőle. Fóliával latakarom, és fél napig a hűtőben hagyom.
A hűtőből kivéve 1 pohár (2 dl) tejföllel bekenem a tetejét és az oldalait, és díszítem zöld uborka, piros retek, szeletelt főtt tojás, zöld és piros apró kockákra vágott paprikával, hogy színes, mutatós legyen.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre