Elkészítés: A kelkáposztát felcsíkozzuk, sós vízben megfőzzük és leszűrjük.
A szalonnából kakastaréjt sütünk, és a zsírjából kiveszünk. A visszamaradt zsírban halványra pirítjuk az apróra vágott hagymát, megszórjuk pirospaprikával, beletesszük a lecsót. Sóval, borssal ízesítve megpároljuk, végül hozzáadjuk a virslikarikákat.
Egy tűzálló edényt kiolajozunk, és kibéleljük a kellevelek felével, erre terítjük a virslis ragut, és befedjük
a többi kellel. Megsózzuk, meghintjük törött borssal, tetejére tesszük a sült szalonnaszeleteket, és a sütőben kb. 15 percig sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre